Utdelning av Skogens Oskar 2019

19 februari 2020 Var med vid utdelningen av Västerbottens finaste skogliga utmärkelse! Skogens Oskar utdelas årligen av Mera Skog i Västerbotten till en person som genom sitt handlande gjort en insats av bestående värde för skogsnäringen i Västerbotten. / Mera Skog

Utdelning av Skogens Oskar 2019

Var med vid utdelningen av Västerbottens finaste skogliga utmärkelse!
Skogens Oskar utdelas årligen av Mera Skog i Västerbotten. Valet av person sker bland dem som genom sitt handlande gjort en insats av bestående värde för skogsnäringen i Västerbotten. Vid val av person skall stort avseende fästas vid den grad av initiativkraft och idealitet som präglat den idé eller gärning som föreslås till belöning. Under året nomineras lämpliga personer och vid Mera Skog i Västerbottens årsmöte röstas årets Skogs-Oskar fram av ledningsgruppen. Skogens Oskar delas i år ut under skogsprogramskonferensen på Hotell Lappland, Lycksele.

Tid: onsdag 19 februari, kl. 11:55
Plats: Hotell Lappland, Lycksele

För mer information kontakta: Matilda Lingegård, verksamhetsledare, tfn 072-147 54 37.

Välkomna!

Mera Skog i Västerbotten är ett samverkansorgan för den skogliga och skogsindustriella sektorn i länet. Vi strävar efter att öka kunskaperna om, och intresset för, skogen och alla dess värden.

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Paul är ny virkesansvarig på Skogssällskapet i västra Götaland
SkogsJobb