Frågelådan

På grund av rådande omständigheter med anledning av Covid-19 kommer Frågelådan att vara stängd för nya frågor från idag 23/3-13/4. De frågor som kommit in innan dess besvaras vartefter.

Här kan du ställa dina skogliga frågor till ett åttiotal experter från skogssektorn, främst från universiteten SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) och LNU (Linnéuniversitetet).

Frågelådan startades 1997 och sedan dess har tusentals frågor blivit besvarade. Börja därför med att söka på din fråga. Det kan du dels göra i sökrutan och också genom att välja ämne för din fråga.

Dessutom kan du prenumerera på nyhetsbrevet för Frågelådan som är en kunskapsbank med skogliga frågor och svar. Gå till prenumerationssidan!
Om du uppger din e-postadress får du automatiskt nyhetsbrevet för Frågelådan.

Jag är införstådd med att webbplatsen och SkogsSveriges nyhetsbrev är oberoende journalistik och innehar utgivningsbevis, vilket innebär att andra regler för personuppgiftshantering föreligger än dataskyddsförordningen. 
Här kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.

SkogsSverige stödjer Vi-skogen
Våra specialister i Frågelådans expertpanel besvarar dina skogliga frågor på ideell basis. De finns bland annat på universitet, myndigheter och bolag inom skogssektorn.
Sedan flera år tillbaka stödjer SkogsSverige Vi-skogen genom julkort till expertpanelen. För varje julkort planteras ett träd vid Victoriasjön i Afrika.

De 5 senast besvarade frågorna:

Fråga 1:
Besvarades:
Fråga 2:
Besvarades:
Etiketter:
Fråga 3:
Besvarades:
Etiketter:
Fråga 4:
Besvarades:
Etiketter:
Fråga 5:
Besvarades:
Etiketter:

Sidor