Kalenderhändelser - 2017-03

Tid
Plats
Kalmar Sporthall
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på läromedelsmässan i Kalmar. http://www.laromedia.se/?site=massa&stad=Kalmar

 

Tid
Plats
Swedbank:s kontor Regeringsgatan 30-32, Hiss B, Plan 5
Mer info:

Välkomna till en spännande kväll med fokus på förvärv av skogsfastigheter samt tänkvärt inför deklarationen 2017. Vi kommer under kvällen att få träffa Mats Axelsson Swedbank, Sara Nilsson FORESTA Skogsekonomi och Jens Agensjö Areal. Vi bjuds på wraps/dryck mellan 17.30-18.00 och programmet startar 18:00 till ca 20:00.

Tid
Plats
Swedbank i Mora, Kyrkogatan 12
Mer info:

Under frukosten informerar Swedbank om sina skogstjänster. Bankens skogs- och lantbruksansvarig Molly Nord Gårdman, tillika Jägmästare, svarar på de vanligaste frågorna för ett lyckat skogsägande. Vad har du råd med? Hur mycket kan man belåna? Periodiseringsfonder - vad händer med dem? mm. Ingrid Talu, stamansvarig för Spillkråkorna i Dalarna, informerar om vilka lokala och...

Tid
Plats
Skogsstyrelsen kontor
Mer info:

Vet du om att du har din skog i datorn? Skogsstyrlsen bjuder in till en kvällsträff på deras kontor i Älmhult där de ger en introduktion till dig som vill ta del av deras e-tjänster. Träffen riktar sig till i första hand skogsägande kvinnor. Vi börjar från grunden och och visar hur du kan se din fastighet på Mina Sidor, lär känna de olika kartoerna mm.